CHEUNG KWONG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cheung Kwong. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 16:35 het was weer heerlijk vooral het maandmenu was voortreffelijk
25 feb 2024 om 20:16 Opzich prima alleen niet erg warm meer.
24 feb 2024 om 19:38 Maandmenu zou kip met zweet cilii bij zitten . Maar helaas zat kip kerrie bij wat we niet lusten erg jammer . En het was niet heel warm dus nog maar even in de magnetron.
23 feb 2024 om 20:04 Eten was goed, maar wel aan de prijs als je ziet wat je krijgt.
22 feb 2024 om 20:48 De bestelling werd een half uur te laat bezorgd, zonder uitleg of excuses. Het eten vonden we niet bijzonder lekker.
18 feb 2024 om 20:41 Eten was koud , sushi was niet vers . Bestellen hier echt wel heel vaak . Maar dit zijn wij niet gewend
18 feb 2024 om 20:36 Mooi op tijd.En was zo als altijd weer lekker
11 feb 2024 om 12:20 Sushi was niet goed net of het al even lag. De rest was goed maar wel lauw
8 feb 2024 om 21:11 Veel te laat!!! Uur te laat. Wel lekker, maar als je zolang moet wachten is de lol er wel af.
3 feb 2024 om 18:31 Wederom helaas te laat bezorgd, maar dit keer gelukkig geen uur. Prima eten, het was gelukkig nog wel warm vorige keer was het lauw..
28 jan 2024 om 21:20 Precies op tijd, het eten was fantastisch
18 jan 2024 om 8:53 helaas was het eten niet warm, maar lauw, er zaten twee bonnen bij die niet overeen kwamen, er was extra betaald voor een grote bak nasi, helaas kregen we gewoon een kleine bak met nasi..